CONFERÈNCIA BETHESDA E3: THE EVIL WITHIN 2, WOLFENSTEIN 2, DISHONORED 2 DLC

La conferència de les segones parts

CONFERÈNCIA BETHESDA E3 2017

Sí nois, he fallat com una escopeta de fira en la meva predicció, el nou Elder Scrolls no ha aparegut a la conferència de l’E3 de Bethesda. Em van poder més les ganes que la realitat. Ens hem de conformar amb l’enèsima versió de Skyrim, aquesta vegada per a la Switch. Com ja és costum, l’empresa nord-americana quan presenta jocs a l’E3, els acompanya amb la data de llançament, que no acostuma a fallar. Tanmateix, en aquesta ocasió, Bethesda ha anat a el que és segur i ha anunciat segones parts de les seves franquícies més importants, endavant:

WOLFENSTEIN 2: 27 d’octubre de 2017 per a PS4, PC, XBOX ONE

Segona part, de la nova interpretació del clàssic d’ID software. L’acció en aquesta ocasió es trasllada als Estats Units, un país envaït pels nazis. El disseny d’aquesta nordamerica distòpica ens ha sorprès positivament, l’ambientació està molt ben treballada i la història serà tan esbojarrada com la de la primera part. Sempre ens ha agradat pelar nazis, si a més podem treure’ns de sobre uns quants membres del KKK, la fórmula està completa.

THE EVIL WITHIN 2: 13 d’octubre de 2017 per a PS4, PC, XBOX ONE

Shinji Mikami torna de nou a l’E3 per presentar The Evil Within 2, la nova aventura del detectiu Castellanos. Un dels creadors de Resident Evil més reputats, torna a l’infern que més li agrada; survival horrol, misteri i molta sang. El divendres 13 d’octubre s’obren de 2017 les portes del mal.

DISHONORED 2 DLC: “Death of the Outsider” 15 de setembre de 2017 per a PS4, PC, XBOX ONE

FALLOUT 4  i DOOM PER A REALITAT VIRTUAL:

SKYRIM; VERSIÓ  NINTENDO SWITCH 

QUAKE CHAMPIONS: NOUS MAPES I BJ BLAZKOWICZ COM A PERSONATGE JUGABLE

En resum, bona conferència de Bethesda, ens ha faltat alguna franquícia nova i sobretot un nou Elder Scrolls, que seria la millor notícia pels fans. Ens agrada molt la seriositat de la companyia alhora de presentar jocs i dates de sortida i la qualitat que desprenen la majoria de les seves propostes. Podríem dir que les segones parts, en aquesta ocasió, són les estrelles de la funció.

Foto del perfil de Ull

Deixa una resposta

El teu email no es publicarà.Els camps requerits estan marcats *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

El temps màxim s\'ha esgotat. Per favor recarregui el CAPTCHA.

Contrasenya perduda

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE