CONFERÈNCIA MICROSOFT E3: XBOX ONE X, CRACKDOWN 3, FORZA 7, A.C. ORIGINS…

TOTES LES NOVETATS A L'ABAST

CONFERÈNCIA MICROSOFT E3 2017

Extensa conferència de Microsoft amb tones de jocs però poques sorpreses de gran nivell. Us detallem el que considerem el més important de la presentació del gegant nord-americà:

XBOX ONE X: Aquest és el nom escollit finalment per la nova consola de Microsoft, abans coneguda com a Project Scorpio. El preu serà de 500 euros, el disseny és semblant a la Xbox One S i estarà a la venda el proper 7 de novembre.

FORZA MOTOSPORT  7: El gran convidat a totes les presentacions de noves consoles de Microsoft, el joc de curses estrella de Turn 10 sempre acompanya els grans llançaments d’Xbox i aquesta vegada no podia faltar. El tràiler a 4k impacta i demostra la potència de Xbox One X.

CRACKDOWN 3: Un dels jocs  anunciat a més E3,’s finalment sembla que sortirà el 7 de novembre. Som molt fans de la primera part, que va sortir a Xbox 360, i esperem amb ansia que arribi d’una vegada la proposta de món obert, conducció, plataformes i shooter urbà en tercera persona, a Xbox One X.

ORI AND THE WILL OF THE WISPS: Continuació de l’aclamat plataformes en 2D dibuixat a mà, el tràiler enamora i deixa entreveure que el nivell altíssim de la primera part, seguirà present en aquesta segona.

DATES DE LLANÇAMENT D’ALTRES PROPOSTES:

CUPHEAD: 29 DE SETEMBRE DE 2017

STATE OF DECAY 2: Algun dia de 2018

SEA OF THIEVES: PRINCIPIS DE 2018

PlayerUnknown’s Battlegrounds: FINALS DE 2017

THIRD PARTIES

ASSASSIN’S CREED ORIGINS: El nou tomb de la franquícia estrella d’Ubisoft presenta el primer gameplay a la conferència de Microsoft i ens posa les dents llargues amb la nova ambientació a l’Egipte dels faraons, les piràmides i els jeroglífics -combinació brutal per un videojoc-. Sortirà el 27 d’octubre d’enguany.

METRO EXODUS: Tercera part de l’excel·lent shooter de 4A Games, l’estudi ucraïnès, que sempre sorprèn per la qualitat gràfica i narrativa de les seves propostes. Sembla que sortirà a principis del 2018.

I per acabar primer gameplay de ANTHEM, el nou shooter en tercena persona de Bioware, dissenyat per competir amb Destiny, i de moment apunta bones maneres.

Confirmar que tots els jocs que sortin per qualsevol de les Xbox One -la clàssics, la S, i la X-, són compatibles a totes tres consoles i també per a Windows 10.

Foto del perfil de Ull

1 comentari

  1. Anthem té bona pinta, però si és de món obert ja no m’interessa tant.

    I Metro Exodus… Un nou Metro sempre és benvingut, esperem que estigui a l’altura! Sembla que els exteriors no necessiten màscara, potser perdi una mica l’essència dels anteriors? Ja ho veurem.

    Contestar

Deixa una resposta

El teu email no es publicarà.Els camps requerits estan marcats *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

El temps màxim s\'ha esgotat. Per favor recarregui el CAPTCHA.

Contrasenya perduda

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE