FIFA 18: primeres imatges i promeses

Com cada any arriba la tardor, cada tardor arriba un nou Fifa. Al 2017, el 29 de setembre, FIFA 18. Aquest any i per desgràcia de tots els blaugranes, l’inefable Cristiano Ronaldo estarà a la portada. Fa uns anys  era Messi el protagonista, els nous temps manen i E.A. sports sempre s’apunta al carro guanyador.

Prometen el següent:

Disponible 29 de setembre de 2017. FIFA 18 està protagonitzat  per Cristiano Ronaldo,  màxim golejador de tots els temps del Real Madrid C. F. i guanyador del premi al Jugador del món de la FIFA.  FIFA 18 difumina la línia entre els mons virtuals i reals, donant vida als herois, els equips i les atmosferes de joc de tot el món.

El que sabem del cert és que seguirà corrent amb el motor gràfic de Dice, el Frostbite 3, que tindrà totes les llicències del món -excepte la champions-, que podràs jugar la lliga austríaca si et ve de gust i que Fifa Ultimate Team seguirà triomfant a tope. Us deixem amb el tràiler que ha publicat avui Electronic Arts. Les novetats de pes -o no- les presentaran a l’E3 i el proper dissabte dia 10 durant un EA play. El que sembla clar és que tornarà el mode carrera, inaugurat l’any passat.

Foto del perfil de Ull

Deixa una resposta

El teu email no es publicarà.Els camps requerits estan marcats *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

El temps màxim s\'ha esgotat. Per favor recarregui el CAPTCHA.

Contrasenya perduda

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE