Mario Kart 8 Deluxe: Torna l’imprescindible de carreres de Nintendo!

Mario Kart 8 Deluxe: Torna l’imprescindible de carreres de Nintendo!

El dia 28 d’abril arriba per fi el joc de carreres de Nintendo on no només es premia la velocitat i l’habilitat de conducció dels jugadors, sinó també la picardia a l’hora de posar les coses difícils als altres competidors.

Nintendo ha anat mostrant els diferents modes de joc i els diferents personatges que podrem jugar a aquesta entrega que ens arriba com a port de la consola Nintendo Wii U (amb algunes millores audiovisuals). Aquest Mario Kart 8 Deluxe, no només inclou el contingut del joc original de Wii U més el seu DLC, sinó que comptarà també amb 5 personatges nous, nous mapes on fer les carreres, la inclusió del mode batalla, i a nivell jugable podrem comptar ara amb un segon ítem i també un tercer mini turbo que s’activarà en fer correctament els derrapatges. Així doncs tindrem un total de fins a 40 personatges a escollir i 48 circuits.

Al vídeo que us deixem a continuació publicat per la companyia Japonesa, es pot veure com funcionarà també el mode multi jugador (un dels principals atractius del títol), sent possible jugar fins a 4 jugadors amb el mode dock, 2 jugadors amb el mode sobre taula, 12 jugadors en mode multi jugador en línia, o fins a 8 jugadors connectats en mode LAN.

Quant a l’apartat tècnic el joc funciona a 1080 p i 60 fps connectat al televisor, i 720 p i 60 fps en el mode portàtil. Millora que ve a enriquir l’apartat audiovisual d’un joc que ja comptava amb un atractiu estètic important. Per últim el preu serà de 59.99€  segons l’eShop  de Nintendo.

00

Deixa una resposta

El teu email no es publicarà.Els camps requerits estan marcats *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

El temps màxim s\'ha esgotat. Per favor recarregui el CAPTCHA.

Contrasenya perduda

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE