New Nintendo 2DS XL: Anunciada!

Som molts els que ens preguntàvem què passaria amb la família de consoles 3DS després de la sortida de Nintendo Switch. La gent de la comunitat, donat el silenci de Nintendo, debatíem si hi havia lloc per a una portàtil més manejable i aparentment més resistent que la consola híbrida Switch.

Doncs bé, Nintendo anuncia aquesta nova New Nintendo 2DS  XL que ve a ser la consola portàtil assequible de la família New 3DS. Com sabreu la Nintendo 2DS   original no comptava amb efecte 3D a la pantalla, fet que es mantindrà en aquesta revisió “New“. Ara bé, la consola comptarà amb una pantalla un 82% més gran que la 2DS  original i passa a tenir un format plegable com tota la família DS. Aquesta revisió de la consola també inclourà les millores de la New 3DS   com són el xip NFC, la millora de processador i ram, així com el segon pad.

Té prevista la sortida a Europa el 28 de juliol a un preu de 149,99$ -imaginem que rondarà els 150 €-. I vindrà amb dos colors: negre i turquesa o blanc i taronja.

 

1 comentari

Deixa una resposta

El teu email no es publicarà.Els camps requerits estan marcats *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

El temps màxim s\'ha esgotat. Per favor recarregui el CAPTCHA.

Contrasenya perduda

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE