Sonic Forces: Gameplay de Green Hill Zone

A poc a poc van sortint més detalls sobre l’esperat Sonic Forces, conegut fins fa poc com a Sonic Project 2017. El joc va ser anunciat l’any passat pel 25 aniversari de la mascota de Sega conjuntament amb el joc Sonic Mania, del que si s’han anat mostrant més detalls i del que esperem aviat fer-vos un recull.

Sega ha publicat fa uns dies un gameplay on podem veure per primer cop com serà la jugabilitat del Sonic clàssic dins de Sonic Forces. I per a fer-ho ens ha mostrat Green Hill Zone. Al vídeo podem observar certes millores gràfiques respecte de Sonic Generations, el que sembla una re interpretació de la zona clàssica dels primers Sonics, així com un canvi de disseny en enemics com les piranyes o els robots que podem trobar pel mapa.

A l’espera de què Sega anunciï més novetats, tant del Sonic clàssic com del modern -doncs recordem que repetirà la fórmula que ja vam veure al Sonic Generations-, us deixem amb el gameplay. Dir-vos també que el joc està essent desenvolupat pel Sonic Team i que s’espera la seva estrena en PS4, XBOX ONE, Switch i PC per finals de 2017.

Deixa una resposta

El teu email no es publicarà.Els camps requerits estan marcats *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

El temps màxim s\'ha esgotat. Per favor recarregui el CAPTCHA.

Contrasenya perduda

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE