PINOUT | anàlisi de butxaca

Anàlisi de butxaca  PIN OUT: MEDIOCRE GAMES  

Arranquem aquesta nova secció amb una curiosa proposta de Mediocre Games –creadors del fantàstic Granny Smith- , un pinball retro-futurista per etapes que ens ha passat en un sospir. De fet és molt curt –un parell d’hores- i a l’espera de nous nivells, re jugar-lo i batre els nostres temps serà la nostra única missió, que no és poc. Les tres potes del joc se sustenten en una estètica basada en el neó i les llums saturades, una potent música electrònica ben integrada a les mecàniques i un maneig molt fluït dels comandaments tàctils, que responen amb precisió als nostres desitjos. La quarta no li fa falta. Creieu-nos, el joc és droga dura, molt dura; el ritme és tan trepidant i les mecàniques estan tan polides que arribar a la darrera etapa del viatge és un drama.

pinout 2

una taula de “millón” quasi infinita

Passarem uns dies de dol, dubtant si esborrar el joc o seguir batent les marques que tants esforços ens ha costat aconseguir. Pin-out és el somni humit de qualsevol jugador del “millón” clàssic: dissenys de taules espectaculars en continu moviment, multitud de ponts i passarel·les per seguir avançant el més ràpid possible, power-ups fonamentals per arribar a temps a les següents fases i mini jocs que ens permetran guanyar uns segons imprescindibles per no quedar eliminats i haver de repetir el nivell. Disseny impecable, amor pels 80 ‘s, control precís, i un exemple per a tots els free to play; el proves, t’enganxes i si necessites punts de control entre els diferents nivells, hauràs de fer un únic pagament de 2 euros. Preu ajustadíssim per un petit gran joc que ens escalfarà els dits en aquests dies plujosos de tardor.

                                                                       VALORACIÓ: CANYELLA FINA

canyela

Foto del perfil de Ull

Deixa una resposta

El teu email no es publicarà.Els camps requerits estan marcats *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

El temps màxim s\'ha esgotat. Per favor recarregui el CAPTCHA.

Contrasenya perduda

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE