CARTA DE COMIAT D’UN DELS FUNDADORS D’ARKANE ; UN GRAN

T’HAS QUEDAT SOL HARVEY, BONA SORT!

Raf Colantonio, un dels fundadors i co-director d’Arkane Studios, creadors de Dishonored i Prey entre d’altres, deixa l’indústria per dedicar-se a coses més mundanes, com ara criar els fills o oblidar-se de terminis d’entrega i entrevistes estúpides. Suposem que tornarà més tard o més d’hora. Publiquem aquesta carta per la importància del personatge i per les moltes hores que ens ha fet gaudir amb els seus jocs, d’una qualitat màxima i plens de passió i creativitat. Gràcies Raf!

“Els últims 18 anys han estat una sorprenent aventura: des de l’inici de Arkane al 1999, fins a convertir el nostre primer joc, Arx Fatalis, o bé unir-nos a ZeniMax Media el 2010 i presentar la sèrie Dishonored i Prey a la crítica. És hora de passar més temps amb el meu fill i reflexionar sobre el que és important per a mi i el meu futur.

He tingut l’oportunitat de treballar amb algunes de les millors i més brillants ments de la indústria i em sento molt afortunat d’haver estat part d’aquest viatge amb tots els membres d’Arkane.

He viscut molts moments màgics. També he viscut temps difícils. Però, puc dir que unir-nos a ZeniMax va portar les coses al següent nivell i va donar a Arkane l’oportunitat d’emergir com un estudi de primer nivell. ZeniMax ens va permetre fer els millors jocs que mai vam fer. I sé que encara vindran temps millors.

ZeniMax creu fermament en la capacitat d’Arkane de fer grans jocs, i es compromet a donar suport a l’estudi. El meu company i col · lega durant molt de temps, Harvey Smith, supervisarà l’equip a Austin i jo estaré  tot el temps que sigui necessari per assegurar una transició sense problemes al nou equip directiu de Lió.

Desitjo el millor per a tothom a Arkane, Bethesda i ZeniMax. Sens dubte els trobaré a faltar.

Al final, m’agradaria donar les gràcies als seguidors d’Arkane per la seva passió i el seu suport. Estic orgullós d’unir-me a ells com el major seguidor d’Arkane Studios, i estic desitjant jugar els nous jocs extraordinaris que està treballant l’estudi”

Raf Colantonio, co-fundador d’Arkane Studios

Foto del perfil de Ull

Deixa una resposta

El teu email no es publicarà.Els camps requerits estan marcats *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

El temps màxim s\'ha esgotat. Per favor recarregui el CAPTCHA.

Contrasenya perduda

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE