DARK SOULS III

PC PS4 Xbox One
Follow
8

Destacable

9

Usuari

DARK SOULS 3: ASHES OF ARIANDEL | anàlisi de butxaca

Ha tornat el fred, ha tornat l’hivern i el deure em crida de nou. Pensava gaudir de l’escalfor de la llar, d’un bon senglar a la brasa, de vi calent i dels petons de la meva estimada. Sembla que se m’ha girat feina.

“Ashes of Ariandel”: em desperto suat i aquestes paraules encadenades ressonen al meu cap com campanes de Notre Dame. Altes, fortes, amb una bona reverberació i apareixen als meus somnis imatges borroses d’una dona pintant un quadre que necessita el meu ajut. Com sempre no pregunto, ho de fer i punto. Un escenari glaçat no és el més desitjable quan estem a un món ja de per si putrefacte i descompost. Suposo que amb el fred els cossos dels no-morts no faran tanta pudor. Veig llops, cavallers alts i desbarbats, arbres antihumanistes i un reguitzell de mosques amb l’essència vital d’un mosquit. Aquí córrer com un lladre no interessa, l’aventura duraria un sospir, ja que els escenaris que em proposen els homes de Miyazaki no són gaires, tot i ser amplis en el seu disseny. Les ordres m’adverteixen en lletres vermelles que si pelo a un dels amos finals -més amagat que la felicitat- podré competir amb guerrers d’altres móns a una zona especialment dissenyada per estomacar-nos.

Tinc un problema greu amb els DLC. Molt greu. Els desitjo amb totes les meves forces, em fan una il·lusió terrible però sempre, sempre, m’acaben decebent. Els exemples són molts i no us vull atabalar amb moltes dades, però un joc tant estimable com The Witcher 3, amb un dels millors DLC que recordo “Blood and Wine” –amb una feinada espectacular-, em va costar deu i ajut acabar-lo; ja estava fóra de la experiència, ja era massa tard. Algú recorda un DLC d’alguna pel·lícula? Us imagineu un DLC de “Casablanca” de Michael Curtiz ? un DLC de “Tras la Puerta Verde” dels germans Mitchell? tindrien sentit?. Ningú s’ho planteja. Al món dels videojocs, un il·luminat va decidir que s’havia de treure més rendiment d’una obra ja acabada. Són afegits, retalls, idees rebutjades a estadis inicials de la producció, que són?. Ajuden a millorar la història, la complementen, són trames secundàries que en un primer moment no van saber relacionar amb la principal.? N’hi ha prou amb quatre armes noves, tres escuts, un anell, un nou encanteri de màgia i un enèmic final nou?

ashes-of

En un joc sense trames aparents el DLC de Dark souls 3 “Ashes of Ariandel” és un rara avis dins de l’estil creat per l’estudi japonès, ja que si té una trama principal molt clara i lineal. Estúpida? Potser sí. Ens ajuda a comprendre millor la història principal? Us asseguro que no. Val la pena?. Encara estic esperant un DLC que tingui l’essència d’un bon relat curt, ampliant-me la visió general d’una història que ja conec i el valor d’unes mecàniques que em se de memòria. De totes maneres si teniu síndrome d’abstinència de la saga Souls –com en el meu cas- i voleu gastar 14.99 euros, passareu tres hores entretingudes, podreu fer un PVP –jugadors contra jugadors- arregladet en un nou escenari i per una estona podreu esborrar la nostàlgia d’un joc que ja ho va donar tot el passat 12 d’abril de 2016. Potser algun dia trobaré un DLC a l’alçada de l’experiència original. Seguiré esperant. Com a mínim fins a principis de 2017, data en el que sortirà el proper i últim DLC de Dark Souls 3.

                                                              VALORACIÓ GENERAL: NI FRED NI CALOR

nifredni-calor

Foto del perfil de Ull

Deixa una resposta

El teu email no es publicarà.Els camps requerits estan marcats *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

El temps màxim s\'ha esgotat. Per favor recarregui el CAPTCHA.

Contrasenya perduda

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE