REPÒQUER MARÇ 2017: 5 PROPOSTES BRUTALS

REPÒQUER MARÇ 2017: 5 PROPOSTES BRUTALS

Estem davant del mes de MARÇ més potent de la història recent dels videojocs. Entre totes les propostes en destaquem 5, un repòquer en tota regla. En una indústria que concentra tots els seus  efectius pel darrer trimestre de l’any, és una bona notícia que canviï els cicles i ens ofereixi una potent entrada digital a la primavera del 2017. Començem!

HORIZON ZERO DAWN: 1 DE MARÇ. PS4. GUERRILLA GAMES

Joc de rol i aventura dels creadors de Killzone, màxim poder gràfic i una bona història per un dels exclusius més esperats de PS4.

THE LEGEND OF ZELDA “BREATH OF THE WILD”: 3 DE MARÇ. NINTENDO SWITCH. WII U. ESTUDI INTERN NINTENDO.

Després de sis anys torna un dels jocs preferits dels seguidors de Nintendo. Món obert, aventura en majúscules i estrena de gala per Nintendo Switch i acomiadament respectuós per la fallida WII U.

NINTENDO SWITCH: 3 DE MARÇ. NINTENDO.

El hype pels núvols, el públic ansiós, tres dies i la consola hibrida més desitjada engegarà el seu camí cap a l’èxit o l’oblit, tot dependrà de Nintendo, les third parties i els jocs que hi vagin arribant, un cop s’ha demostrat que la idea funciona i la màquina és un bon motor d’il·lusions

NIER AUTOMATA: 10 DE MARÇ. PS4. PC. PLATINUM GAMES.

La quarta carta del repòquer és la reinterpretació del clàssic de la passada generació NIER. Platinum Games, després de veure suspès Scalebound per Microsoft, se la juga amb una proposta que Edge Magazine ja ha puntuat amb un 9. Rol, un bon guió i combats a ritme hardcore, són la base del joc.

MASS EFFECT ANDROMEDA. 23 DE MARÇ. PS4. XBOX ONE. PC. BIOWARE.

Un dels clàssics de la passada generació torna amb més força que mai, amb un nou marc històric, nous personatges i l’ombra allargada d’en Sheppard que ho observa tot des de la distància. Torna el vehicle Mako, els romanços, els combats tàctics, l’exploració, i els diàlegs que recondueixen situacions complicades. Torna el mite, torna Mass Effect. El repòquer ja és complet. Un MARÇ del 2017 d’escàndol!

Foto del perfil de Ull

Deixa una resposta

El teu email no es publicarà.Els camps requerits estan marcats *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

El temps màxim s\'ha esgotat. Per favor recarregui el CAPTCHA.

Contrasenya perduda

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE