FIFA 17 en català

Transcrivim la proposta que ha fet plataforma per la llengua perquè EA tradueixi al català FIFA 17. És increïble que una comunitat amb més de 14 milions de parlants no tingui la possibilitat de jugar a videojocs en la seva llengua. Us passem un enllaç per signar i pressionar a EA. Possiblement no passi res però protestar és sempre una forma de canviar les coses.

Volem jugar al FIFA ’17 en català

La presència dels videojocs en català al mercat és gairebé nul·la, tant per a ordinador com per a videoconsola. Només un 9% dels videojocs estan en llengua catalana, contra el 93% disponibles en castellà i el 100%, en anglès.

En aquest context és necessària la pressió de tothom per reclamar als fabricants de videojocs que incorporin el català als seus productes. Denunciem la manca de videojocs en català per a totes les franges d’edat i en tots els dispositius.

Ho demanem per a tots els videojocs, però en el cas concret del FIFA, el videojoc de futbol més popular, i un dels més venuts any rere any, pensem que és imprescindible demanar que s’hi incorpori l’opció de configurar el joc en català, tant pel que fa a la interfície, com als comentaris i retransmissions que es fan dels partits. Fa 40 anys vàrem aconseguir la retransmissió per ràdio en català, n’hem trigat 32 per viure els partits en català a través de la televisió: ara ha arribat l’hora de viure en català els videojocs.

T’imagines poder jugar al FIFA ’17 sentint la retransmissió de Joan Maria Pou, de Joaquim Maria Puyal o de Bernat Soler? Ajuda’ns a aconseguir-ho! 

Tenim dret a divertir-nos amb videojocs en català!

Foto del perfil de Ull

Deixa una resposta

El teu email no es publicarà.Els camps requerits estan marcats *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

El temps màxim s\'ha esgotat. Per favor recarregui el CAPTCHA.

Contrasenya perduda

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE