Coneix a Press Start, exposicions, debats amb seu a Sabadell

T'informem des de la web d'un gran mitjà català

Coneix a Press Start, exposicions, debats amb seu a Sabadell

Enguany s’estan duen a terme unes jornades organitzades pels companys de Press Start, a L’Espaicultura Fundació Sabadell 1859. Encara que a Ciutat 17 ens hem assabentat tard de les mateixes (doncs funcionen des del gener), en conèixer la iniciativa no ens la vam voler perdre, i vam participar al debat del passat dijous dia 20.

Press Start: Comença el joc, disposa d’un espai expositiu on podrem fer un recorregut per la història del videojoc a través de diferents plafons on ens expliquen la seva evolució a través de diferents maquinaris que han facilitat diverses formes d’interacció. I és que Press Start posa la seva mirada en la interacció com a eina que diferencia el videojoc d’altres formes de producció cultural, així com el seu potencial transformador si s’empra amb una mirada pedagògica.

Cliqueu a continuació si voleu conèixer les properes jornades que esdevindran a l’Espaicultura Fundació Sabadell,  a la capital del Vallès occidental. I us deixem també aquí el link del web del projecte.

 

Deixa una resposta

El teu email no es publicarà.Els camps requerits estan marcats *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

El temps màxim s\'ha esgotat. Per favor recarregui el CAPTCHA.

Contrasenya perduda

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE