ELS MILLORS TRÀILERS DE LA SETMANA PER CIUTAT17: PRE E3

Arranquem de nou amb els millors tràilers de la setmana i amb novetats en dates de sortida, anuncis i imatges, moltes imatges:

LA TIERRA MEDIA, SOMBRAS DE GUERRA : ps4, xbox one, pc

L’RPG d’acció de Monolith ens mostra imatge en 4k de la història i s’endarrereix fins al 10 d’octubre per acabar de polir detalls, com quasi sempre.

GEARS OF WAR 4  xbox one

Microsoft segueix intentant fidelitzar al seu públic i ens regala 10 hores del seu shooter en tercera persona més popular. Podreu jugar el 1er acte de la campanya complet i provar tots els modes del multi jugador, inclosa l’actualització Rise of the Horde. Un bon regal pels que encara no han provat el joc. La gran pregunta que ens ronda és, si Microsoft tingués a l’agenda un munt de jocs nous, seguiria fent aquestes promocions?

HELLBLADE  ps4

Ninja Theory és un estudi “diferent” i del que esperem sempre el millor, el pròxim 8 d’agost, enmig la canícula, ens arriba Hellblade, la seva darrera obra. Combats, exploració, narrativa de nivell, i bogeria. Sortirà a un preu ajustat 29.99 euros i fa una pinta fantàstica, només cal mirar el tràiler.

ARMS  nintendo switch

El joc de lluita multi jugador de Nintendo, inunda de colors la violència implícita en aquests tipus de joc i es presenta alegre i ràpid amb totes les particularitats que fan de Nintendo la Disney dels videojocs, colors, emoció i apte per a tots els públics.

MONUMENT VALLEY 2 ios, android -en breu-

Continuació del fantàstic joc de puzles i emocions que fa dos anys van inundar de vida les plataformes d’ios i android. Segueix enlluernant i és un exemple de com hauria de ser un joc per a mòbil.

Foto del perfil de Ull

Deixa una resposta

El teu email no es publicarà.Els camps requerits estan marcats *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

El temps màxim s\'ha esgotat. Per favor recarregui el CAPTCHA.

Contrasenya perduda

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE