Wonderboy: The Dragon’s Trap

PC PS4 Xbox One
Follow
8.5

Destacable

Wonder Boy: The Dragon’s Trap un clàssic que retorna!

Wonder Boy: The Dragon’s Trap un clàssic que retorna!

Aviat podrem gaudir de nou d’un clàssic remasteritzat com és el títol: Wonder Boy III: The Dragon’s Trap. Un joc d’acció i plataformes de la vella  escola, que va sortir l’any 1989 per a la consola Master System de SEGA, i que arribarà a PC, XBOX One, PS4 i Nintendo Switch, amb el nom de: Wonder Boy: The Dragon’s Trap.

La gent de Lizardcube ens posen de nou en la pell d’un personatge meitat humà, meitat llangardaix, que ha estat maleit en vèncer en “Mecha Dragon”. Haurà de recórrer diferents terres per poder recuperar la seva forma original. I per fer-ho, el personatge compta amb l’habilitat de poder transformar-se en diferents animals que li permetran adquirir habilitats addicionals que, en definitiva, facilitaran l’exploració del món de Wonderland.

És aquest Wonder Boy, un clàssic que esperem amb moltes ganes. L’equip de desenvolupament ubicat a París ha tornat a dissenyar tot l’acabat artístic amb gràfics dibuixats a mà i a alta definició, que llueixen especialment bé. A més, per als nostàlgics, sapigueu que el joc és fidel amb l’original, permetent-nos l’opció de jugar amb els gràfics 8 bits i mantenint tant els nivells com la banda sonora, que serà reinterpretada per una orquestra. Lizardcube ha comptat també amb l’ajut de Ryuchi Nishizawa, qui va desenvolupar el joc original per a SEGA.

L’entrega que ens vindrà distribuïda per DotEmu, arribarà el proper dimarts 18 d’abril a un preu de 19,99 € (encara que per a PC no tenim de moment data).

Deixa una resposta

El teu email no es publicarà.Els camps requerits estan marcats *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

El temps màxim s\'ha esgotat. Per favor recarregui el CAPTCHA.

Contrasenya perduda

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE