Project Scorpio: ja s’han presentat les característiques tècniques

Ja feia uns quants dies que estàvem esperant a que Microsoft digués alguna cosa sobre l’apartat tècnic del seu nou sistema de sobretaula, la Project Scorpio.

Dimarts es va obrir la veda quan van anunciar que seria DigitalFoundry i Eurogamer els qui tindrien la primícia de l’anunci del sistema. Avui, fa unes hores hem pogut ser testimonis de que ha passat. Realment, i per desgràcia, no hem vist com és la consola ni els jocs que tindrà, només han parlat de temes tècnics.

Ja s’ha confirmat que tindrà 6 teraflops de GPU integrades que, en teoria permetran a Scorpio fer servir una resolució nativa de 4k als seus jocs (4 vegades 1080p). A més d’una memòria ram de 12 GBDDR5 i 326 GB d’amplada de banda.

Haurem d’estar a l’espera que es diguin més coses al E3 o a la Gamescom, ja que amb això ens quedem curts i, fins que no tinguem la màquina a les nostres mans, no volem confirmar tot el que ens estan dient. Què en penseu vosaltres? Aquí us deixem un vídeo de Digital Foundry.

 

Deixa una resposta

El teu email no es publicarà.Els camps requerits estan marcats *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

El temps màxim s\'ha esgotat. Per favor recarregui el CAPTCHA.

Contrasenya perduda

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE