Uncharted: The Lost Legacy ja té data de llançament

Uncharted: The Lost Legacy ja té data de llançament

Ja hi ha confirmació oficial, Uncharted: The Lost Legacy (El Legado Perdido) sortirà el proper 23 d’agost a PlayStation 4 a Europa, un dia més tard del llançament a Amèrica del Nord. Tindrà un preu de 39,99 € tant en format físic com digital.

Aprofitant la confirmació de la data, desde Naughty Dog han publicat un nou tràiler amb Chloe i Nadine, les protagonistes de l’entrega, de camí a la Índia a la recerca de l’ullal de Ganesha. En principi no hi haurà ni rastre de Nathan Drake en aquesta nova aventura.

En un principi el preu sembla una mica elevat per un DLC. Si ho comparem per exemple amb Left Behind, el contingut extra per The Last of Us, valia 14,99 €. De totes maneres, caldrà veure la durada final per poder valorar si el preu és correcte. Durant l’entrega dels premis BAFTA, Arne Mayer, el director de comunicacions de Naughty Dog va assegurar que:

“Fa anys, quan ens preguntaven si faríem alguna vegada una expansió d’un sol jugador per Uncharted, sempre dèiem que si ho intentéssim, acabaríem creant un joc complet. No hem trobat una manera de limitar-nos a nosaltres mateixos, i és el que ha passat aquí. Quan vam començar a fer propostes teníem un joc que duraria més de 10 hores, i ens vam adonar que el que havíem dit era cert i no podíem fer-lo més curt.”

Caldrà doncs creure en les paraules de l’estudi i esperar que Uncharted: The Lost Legacy estigui a l’alçada de la franquícia; fins ara no han decebut.

Deixa una resposta

El teu email no es publicarà.Els camps requerits estan marcats *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

El temps màxim s\'ha esgotat. Per favor recarregui el CAPTCHA.

Contrasenya perduda

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE